onsdag 18 juli 2012

Små personlighetstest för regniga dagar

Jag provade att göra lite personlighetstest på Internet här om dagen tänkte tipsa om ett par av de roliga och mindre avancerade sakerna jag fann. De är på engelska men de flesta kan ju det, och de här är relativt enkla så det blir nog inga problem. Dock skall man nog förstå att inte ta dem alldeles för seriöst på resultaten. Vill man ta reda på saker på riktigt kan man nog fundera på att gå till en riktig specialist istället.
Hur som  helst...Tänkte dela med mig av följande...


1.   Rita en gris 
Man ombeds att rita en teckning på en gris och sedan svara på några frågor, utifrån detta ska man kunna få reda på en del om sin personlighet. Tyckte det lät väldigt märkligt så jag var tvungen att testa.


Min teckning och resultat kan man se på den här länken: Linneas Gris . 
Men om man vill göra testet själv,  http://drawapig.desktopcreatures.com/ , bör man inte titta på mitt resultat innan, för det kan ge lite för mycket "spoilers". 


2.   Färgquiz
Välj mellan olika färger och se vem du är, vill inte säga för mycket om det med tanke på spoiler där med, men kan säga att det var snabbt och enkelt och trevligt. Det går att följa länken i rutan för att se mina resultat och sedan göra testet själv om man vill.


ColorQuiz.com Linnea Hulten took the free ColorQuiz.com personality test!
""If motivated, she will easily and quickly learn n..."
Click here to read the rest of the results.


3.   Vilken hjärnhalva styrs du av?
Testet går ut på att svara på ett antal frågor om två alternativ varav ett ska stämma in bäst på en. Jag fick se följande men inte så oväntade resultat:

Brain Lateralization Test Results
Right Brain (58.8%) The right hemisphere is the visual, figurative, artistic, and intuitive side of the brain.
Left Brain (41.2%) The left hemisphere is the logical, articulate, assertive, and practical side of the brain
Are You Right or Left Brained?(word pair test)
personality tests by similarminds.com

Så detta var de jag hade i tankarna att tipsa om idag, men kanske uppdaterar senare med andra om det faller mig in. Men kan redan nu säga att tycker man det är intressant med test om sig själv så är Similarminds väldigt trevlig med många att välja mellan och även länkar till andra sidor med test. Och det finns olika grader av hur seriösa de är. En del är väldigt djupa och psykologiskt inriktade medan andra är mer åt det skojiga hållet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar